Συχνές Ερωτήσεις

Στην PPS WORLDWIDE MOVING αναλαμβάνουμε όλων των ειδών φορτία σε όλη την Κύπρο.  Παρόλο που οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στη Λευκωσία, αναλαμβάνουμε παραλαβές και παραδόσεις σε όλη τη χώρα.  Οι οδηγοί μας όπως και το γραφειακό μας προσωπικό είναι εξοικειωμένοι με όλες τις περιοχές της Κύπρου.

Από πολύ παλιά στην PPS συνεργαζόμαστε με αντιπροσώπους από όλο τον κόσμο.  Καθώς εξειδικευόμαστε στις συσκευασίες, μεταφορές και μετακομίσεις, πολλές τοπικές εταιρείες αλλά και του εξωτερικού μας αναθέτουν μέρος της δουλειάς που γίνεται στην Κύπρο.  Επίσης, βασιζόμαστε στους συνεργάτες μας για δικά μας φορτία, και πάντοτε είμαστε θετικοί σε νέες συνεργασίες.

Φυσικά, στην PPS προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους συνεργάτες μας και δίνουμε την ευκαιρία να μείνουν τα φορτία στην αποθήκη μας για όσο χρειαστεί. Αμέσως μετά και αφού ειδοποιηθούμε θα γίνει η παράδοση, ενώ πάντοτε εγγυόμαστε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικά και θα εξυπηρετηθείτε άμεσα.

Ο εκτιμητής της εταιρείας μας θα καταγράψει τα αντικείμενα και θα σας συμβουλεύσει αναλόγως.  Μόλις λάβουμε ζήτηση προσφοράς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κλείσουμε συνάντηση προς υπολογισμό των αντικειμένων.  Αναλόγως του κυβισμού, διαστάσεων και κιλών των αντικειμένων, θα σας προτείνουμε τον καλύτερο τρόπο μεταφοράς.  Γενικά, δια θαλάσσης ταξιδεύουν βαριά και ογκώδης αντικείμενα, ενώ αεροπορικώς τα μικρά και ελαφριά, όπως και αυτά που πρέπει να παραδοθούν άμεσα.  Επίσης θα ενημερωθείτε για τον προτεινόμενο τρόπο συσκευασίας.

Αυτό εξαρτάται από την αρχική του τοποθεσία και τη χώρα προορισμού, όπως και από τον τρόπο εισαγωγής/εξαγωγής.  Όσο αφορά τις μεταφορές εντός Κύπρου, εγγυόμαστε παράδοση εντός του χρονικού περιθωρίου που θα μας ζητηθεί από τον πελάτη.  Γενικά για εξαγωγές φορτίων εντός Ευρωπαϊκών χωρών χρειάζεται περίπου ένας μήνας, ενώ για Αμερική και Αυστραλία μέχρι και δύο μήνες.

Εδώ και αρκετά χρόνια η εταιρεία μας ειδικεύεται σε αρχαιότητες και εύθραυστα φορτία, γι’ αυτό και όταν έχετε πολύτιμα αντικείμενα θα πρέπει να εμπιστεύεστε τους καλύτερους.  Εργαζόμαστε με λεπτό χειρισμό κατά την συσκευασία και μεταφορά.  Ποιότητα, επαγγελματισμός και εκτεταμένη εμπειρία είναι αυτό που μας διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους.  Επίσης το προσωπικό μας θα σας συμβουλεύσει εάν τα αντικείμενα σας θα πρέπει να ασφαλιστούν.

Μπορούμε να αναλάβουμε τα πάντα, με τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα που διαθέτουμε.  Έχοντας εμπειρία περισσότερο από 60 χρόνια στον τομέα αυτό, με συνεργάτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να μας εξυπηρετήσουν με τη χρήση εξωτερικού ανυψωτικού/γερανού.  Αναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις, με αποτελεσματικές λύσεις από την αρχή μέχρι το τέλος.

Τo εξειδικευμένο μας προσωπικό σε συνεργασία με εκτελωνιστικούς πράκτορες θα σας καθοδηγήσουν σε όλα τα στάδια μιας ομαλής εκτελώνισης, και θα είναι στο πλευρό σας καθ’ όλη τη διάρκεια.  Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως γίνεται μια εκτελώνιση αποτελεσματικά και δραστικά.

Προσπαθούμε πάντα να είμαστε ανταγωνιστικοί στις χρεώσεις μας, προσφέροντας πάντοτε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.  Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και οι χρεώσεις εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες (αντικείμενα, διαστάσεις, βάρος, προορισμός και διάφορα άλλα).  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για δωρεάν προσφορά.